Prijslijst

De prijzen van mijn diensten zet ik hieronder voor u op een rij. Wanneer uw gewenste fotografie of design wensen er niet tussen zitten, neem dan alsnog gerust contact op via het contactformulier. Bij alleen vragen reageer ik ook altijd.

Fotografie

BRUILOFTFOTOGRAFIE

2 uur

400

4 uur

800

6 uur

1200

De hele dag

1600

Bruiloften zijn onvergetelijke momenten vol liefde, vreugde en emotie, en ik ben gepassioneerd om deze kostbare herinneringen voor jullie vast te leggen. Mijn stijl van bruiloftfotografie is gebaseerd op het vertellen van jullie unieke liefdesverhaal door middel van beelden. Elk moment, elke glimlach, en elke traan wordt met zorg en aandacht vastgelegd, zodat jullie keer op keer kunnen terugkijken op deze bijzondere dag.

Ik bied standaard nabewerking aan voor al mijn bruiloftfotografie, inclusief BTW. Mocht de nabewerking meer tijd in beslag nemen dan gebruikelijk, dan reken ik in overleg een vast uurtarief voor de extra uren. Jullie tevredenheid staat voorop, en ik ben toegewijd om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag wordt vastgelegd op een manier die jullie voor altijd zullen koesteren. Laten we samenwerken om jullie liefdesverhaal in beelden te vangen en een blijvende herinnering te creëren.

Trouwfotograaf Rotterdam

VastgoedFotografie

Mijn passie voor vastgoedfotografie gaat verder dan alleen het vastleggen van beelden; het gaat om het creëren van visuele verhalen die de ziel van elk pand vastleggen. Met een scherp oog voor compositie, licht en detail, breng ik jouw vastgoed tot leven op een manier die potentiële kopers betovert. Mijn doel is om de unieke kenmerken en de warme sfeer van elk huis vast te leggen, waardoor het zich onderscheidt in de competitieve vastgoedmarkt. Laat mij je helpen om jouw eigendommen te presenteren op een manier die kopers inspireert en overtuigt.

Productfotografie

Productfotografie is een kunst op zich, en ik ben er trots op om jouw producten tot leven te brengen met creatieve en professionele beelden. Mijn benadering is gericht op het vangen van de essentie van jouw product, met oog voor detail en esthetiek. Elk product verdient het om op zijn best te worden gepresenteerd, en ik zet mijn expertise in om dit te realiseren.

Voor productfotografie hanteer ik een tarief van € 65,- per uur, exclusief btw. Dit omvat mijn professionele diensten en de basisnabewerking van de foto’s. Indien gewenst, bied ik ook de mogelijkheid om een vast bedrag per product af te spreken, zodat je duidelijkheid hebt over de kosten. Jouw tevredenheid staat voorop, en ik werk nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat jouw producten opvallen en indruk maken op jouw doelgroep. Laat mij je helpen om jouw producten te presenteren op een manier die de aandacht trekt en de verkoop stimuleert.

Product fotografie

Beursfotografie

Beurzen zijn bruisende evenementen vol bedrijvigheid en kansen, en ik ben er om ervoor te zorgen dat je geen moment mist. Mijn focus bij beursfotografie ligt op het vastleggen van de sfeer, de interacties en de hoogtepunten van jouw beursdeelname. Ik begrijp dat elk moment van waarde is en ik ben toegewijd om deze momenten om te zetten in visuele verhalen.

Mijn tarief voor beursfotografie bedraagt € 65,- per uur, exclusief btw. Dit omvat mijn professionele diensten en de basisnabewerking van de foto’s. Ik streef naar het vastleggen van de essentie van jouw beurs en het leveren van beelden die de impact van jouw aanwezigheid vergroten. Laat mij jouw partner zijn in het documenteren van deze belangrijke evenementen en het vastleggen van de kansen die zich voordoen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je beursdeelname een blijvende indruk achterlaat.

OVERIGE SOORTEN FOTOGRAFIE

Voor andere vormen van fotografie bied ik mijn creatieve expertise aan tegen een algemeen tarief van € 65,- per uur, exclusief btw. Wat je visie ook is, ik ben er om deze tot leven te brengen met professionele en gepersonaliseerde fotografie. Of het nu gaat om portretten, evenementen, landschappen of andere vormen van fotografie, ik ben toegewijd aan het vastleggen van betekenisvolle momenten en het creëren van beelden die spreken.

Laat mij je gids zijn in de wereld van beeldvorming, en samen kunnen we jouw ideeën omzetten in prachtige foto’s. Neem gerust contact op om jouw specifieke behoeften te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

ANDERE DIENSTEN

GRAFISCH VORMGEVEN

Of het nu gaat om het ontwerpen van drukwerk, het creëren van opvallende logo’s of andere grafische projecten, ik bied mijn vormgevingsvaardigheden aan tegen een tarief van € 65,- per uur, exclusief btw. Met expertise in desktop publishing (DTP) en een scherp oog voor detail, ben ik toegewijd aan het leveren van visuele creaties die indruk maken.

Als vormgever ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van aantrekkelijke lay-outs voor magazines, brochures, flyers en meer. Ik begrijp dat elk ontwerp een verhaal moet vertellen en de boodschap moet overbrengen. Laat mij je partner zijn in het vormgeven van jouw visuele identiteit en het maken van grafische elementen die je onderscheiden.

Als freelancer sta ik klaar om jouw projecten tot leven te brengen. Neem gerust contact op om te bespreken hoe ik jouw visuele behoeften kan vervullen en samen kunnen we jouw ideeën omzetten in prachtige ontwerpen.

WEBSITE DESIGN / FRONT-END DEVELOPMENT

Als het gaat om website design en front-end ontwikkeling, begrijp ik dat elke project uniek is en specifieke aandacht vereist. Daarom behandel ik website design en ontwikkeling enkel in overleg. Of je nu op zoek bent naar een aantrekkelijke WordPress-website, een op maat gemaakt Content Management Systeem (CMS) of een andere online oplossing, ik ben hier om jouw digitale visie tot leven te brengen.

Als freelancer ben ik beschikbaar om jouw webproject te realiseren. Samen kunnen we de vereisten bespreken, de benodigde tijd inschatten en een plan op maat maken. Mijn doel is om responsieve, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke websites te creëren die jouw doelgroep aanspreken en betrekken.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen en te bespreken hoe ik jouw online aanwezigheid kan versterken.

© 2024 BD Studio . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.